Cautare

2214 de rezultate pentru "viitorul chirnogi" (3.53 secunde)
"Puterea" va prezinta in exclusivitate documentul impartit la aceasta reuniune, pe baza caruia urma sa se faca o baza de date pentru viitorul partid al lui Geoana. ... Dovada ca viitorul partid al lui Geoana trebuia pregatit pentru alegerile locale din 2012 se observa din pagina sapte a documentului.
"Puterea" va prezinta in exclusivitate formularul impartit la aceasta reuniune, pe baza caruia urma sa se faca o baza de date pentru viitorul partid al lui Geoana. ... Dovada ca viitorul partid al lui Geoana trebuia pregatit pentru alegerile locale din 2012 se observa din pagina 7 a documentului.
Un post pentru care il poate desemna viitorul presedinte, dar, la fel de bine, il poate desemna si inlocuitorul lui Traian de la sefia Senatului, stiut fiind ca problema guvernarii se transeaza, la alegeri, intotdeauna mai repede decit cea a presedintelui, din cauza celor doua tururi.
Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat. ... Pe cand cei care il sustin pe presedintele partidului vor, de fapt, sa-i indulceasca asa viitorul apropiat.
Adrian Nastase intinde o mana catre UDMR Adrian Nastase sustine ca viitorul guvern al USL, condus de Victor Ponta, ar trebui sa-l pastreze pe Kelemen Hunor la Cultura. ... Acesta a declarat marti seara ca actualul ministru al culturii, Kelemen Hunor, ar putea fi pastrat in viitorul guvern al USL.
PDL a guvernat alaturi de PSD (am trecut deci prin situatia "a") este putin probabil ca se va mai intampla in viitorul apropiat.
Este o masura sanatoasa din punct de vedere economic, extrem de riguroasa cu viitorul Romaniei si corecta cu viitorul acestei tari", a mai explicat premierul.
in 2012, batalia se va da intre USL, care reprezinta trecutul, si PD-L, viitorul. Primul comentariu ar fi acela ca daca PD-L reprezinta viitorul Romaniei, tara nu mai are mult de trait.
Lege vs Constitutie Liderii USL s-au opus si doleantei prezidentiale de modificare a Constitutiei in actualul mandat al Parlamentului, ei transmitandu-i lui Basescu ca revizuirea legii fundamentale trebuie discutata de catre viitorul Legislativ.
Victor Ponta va fi viitorul premier Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a subliniat intentia PSD de a se retrage din Parlament daca se va dovedi intentia Puterii de a frauda alegerile, asa cum s-a exprimat cu o zi inainte presedintele fondator al partidului, Ion Iliescu.
Practicile basiste vor persista in memoria colectiva si nu se stie cine si cand ar putea face din nou recurs la ele. Poate nu viitorul presedinte, ci un altul.
Pentru a intra in viitorul Parlament, UNPR trebuie sa intre intr-o alianta cu PDL si sa-si negocieze procentele din viitorul legislativ.
Geoana s-a declarat convins ca, in scurt timp, se va reintalni cu multi colegi "de calitate" din PSD si ca viitorul sau partid va da semnalul unei "reconfigurari" pe scena politica romaneasca.
Traian Basescu merge la Consiliul European fara macar un simulacru de consultare Presedintele Traian Basescu merge sa reprezinte Romania la Consiliul European fara macar "un simulacru de consultare", in timp ce cancelarul Germaniei a cerut, prin vot, mandat de la Bundestag si a negociat cu Opozitia sustinerea acestuia, presedintele Frantei a mers in fata Parlamentului francez, actualul si viitorul premier spaniol - unul socialist, altul popular - merg impreuna sa prezinte pozitia tarii lor, a afirmat presedintele PSD, Victor Ponta, intr-o postare pe blogul personal.
Va fi un guvern politic Surse din cadrul Coalitiei au declarat pentru pesurse.ro ca viitorul guvern va fi unul politic.
Deputatul a spus ca guvernul Ungureanu face greseli prea mari pentru viitorul Romaniei. "Cu toate ca premierul Ungureanu este un tip destul de bine privit pe scena politica, greselile pe care si le asuma sunt prea mari pentru aceasta perioada si viitorul Romaniei", a declarat pentrugandul deputatul PDL.
Distinsa doamna Elena Udrea ajunsese pe cai atat de mari, la propriu si la figurat, incat, intr-un anumit scenariu, ea era programata sa devina viitorul presedinte al Romaniei. ... Dar nici viitorul nu mai e ce-a fost odata.
Si astea pe termen scurt, sa zicem pina cel tirziu la alegerile prezidentiale din 2014. Daca nu o reuseste, nu USL va da viitorul presedinte.
Este necesar un dialog intre institutii pentru definirea unui mandat legitim pentru cel care va reprezenta Romania la viitorul Consiliu European.
La randul sau, presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat ca este prematur sa avanseze nume pentru ocuparea functiei de presedinte al PDL, sustinand insa ca viitorul sef al partidului "trebuie sa fie cineva cel putin la fel de bun ca Emil Boc".
google-analytics.com